Fakta

Hvert år anmelder flere hundrede danske husstande, at rotter er kommet op gennem toilettet. Dette kan undgås ved at montere rottestop bag toilettet eller i faldstammen.

Rotterne er meget smitsomme. En enkelt rotte kan bære rundt på op mod 55 sygdomme, der kan smitte videre til mennesker.

Rottens knivskarpe kløer, dens lange hale samt en stærk og smidig krop, gør det let for den at kravle op gennem faldstammen. De fleste anmeldelser kommer fra de store byer, hvor rotte-populationerne som regel er størst.

Den i Danmark typiske brune rotte bliver omkring 45 cm lang, heraf er de ca. 20 cm hale. Rotten formerer sig lynhurtigt og undersøgelser har vist, at ét rottepar kan blive til så mange som 862 på et år.

Ratstop 100 kan monteres i alle faldstammer og er nem at installere. Den er VA-godkendt på Teknologisk Institut, selvrensende og kræver ingen tilsyn eller vedligeholdelse.

Er det ikke bedre at slå rotterne ihjel?

Det er godt at slå rotterne ihjel. Men rotter formerer sig med lynets hast. Ét enkelt rottepar kan blive til 862 rotter på et år. Det eneste der afholder dem fra at yngle er mangel på plads og mad. Hvis der ikke er mad nok slår hunnen selv sine unger ihjel, ligesom hun afholder sig fra at yngle. Derfor at det bedst at begrænse deres muligheder for at komme gennem rørene ind i vores huse. Samtidig er rottegift skadeligt for miljøet.

Hvad betyder garantien på Ratstop100?

Der kommer ingen rotter ind gennem dit toilet hvis du har en Ratstop 100. Dette er testet og bevist på Teknologisk Institut og hvorfor Ratstop 100 er VA godkendt. Ratstop 100 er fremstillet af bestandige materialer.

Læs mere om rotter og rotteforebyggelse

Produktinformation

Effektivt rottestop!

Ratstop 100 er en simpel og holdbar konstruktion, som giver den mest effektive beskyttelse mod rotter via toilettet.

Produktinfo:

✔ VA-godkendt
✔ Vedligeholdelsesfri
✔ Livsvarig garanti
✔ Effektiv beskyttelse mod rotter i toilettet